Onze stad, uw congrescentrum

Met wetenschap en techniek overal aanwezig, biedt Delft een basis voor impactvolle events op bijzondere locaties. Door de compacte omvang van de stad en de diverse locaties biedt Delft uitstekende mogelijkheden. Wij gebruiken graag die goed bereikbare, eenvoudig beloopbare, historische binnenstad als congrescentrum. Hoe?

Door diverse, bijzondere locaties, grachten, historie, rondvaartboten, horeca en musea te combineren. Deelnemers kunnen gemakkelijk van de ene locatie naar de andere gaan, wat de interactie en uitwisseling van ideeën bevordert.

Zo wordt onze bijzondere binnenstad een prachtige achtergrond voor uw event. U biedt uw deelnemers een ijzersterk programma en tegelijk waardevolle netwerktijd, frisse lucht en een bijzondere ervaring in ons historische centrum tussen sessies door. Dat is wat wij bedoelen met Creating History in onze stad als Congrescentrum.

Bekijk de diverse locaties
De Nieuwe Kerk op het marktplein in Delft

Creating History in Delft

Delft is een echte bakermat voor kennis- en ervaringsuitwisseling, wat Delft een inspirerende bestemming maakt voor uw volgende bijeenkomst. Wetenschap is al eeuwen onlosmakelijk verbonden met Delft. Delftenaar Hugo de Groot legde hier de basis voor het volkenrecht, Antoni van Leeuwenhoek stond er aan de wieg van de microbiologie, terwijl zijn tijdgenoot Reinier de Graaf pionierend onderzoek deed op het gebied van voortplantingsgeneeskunde. Onze technische universiteit en andere (wetenschappelijke) instituten behoren nog altijd tot de internationale top.

In Delft worden technologische innovaties omgezet in toekomstgerichte producten en technieken. Denkt u bijvoorbeeld aan industriële biotechnologie, (offshore) energie, creatieve industrie, smart industry, en robotica. Bedrijven als DSM, Deltares en IHE ontwikkelen in samenwerking met de TU Delft nieuwe producten en creëren zo impact op een betere samenleving. Ook vindt u een van de grootste technische incubators van Europa in Delft: Yes Delft!