Delft Convention Bureau heeft als doel om Delft als aantrekkelijke bestemming voor zakelijke bijeenkomsten, (wetenschappelijke) congressen en evenementen op de kaart te zetten. Als spin in het Delftse web van kenniscentra en ondernemers is ons doel: uw bijeenkomst impactvol te laten zijn. Wij zijn beschikbaar als adviseur voor uw toekomstige events in Delft!

Historisch Delft

Delft heeft meer dan 1.600 monumentale panden, die kunnen nooit concurreren met nieuwbouw congreslocaties. We streven ernaar alles wat we kunnen doen, te doen. We verminderen wat moet en hergebruiken & recyclen materialen en producten die we niet langer nodig hebben waar mogelijk. Dit is een proces waarmee we continu bezig zijn en waar we de hulp, kennis en support hebben van experts binnen de TU Delft, de Gemeente Delft en natuurlijk onze partners.

 

Raam stadhuis Delft

Duurzaamheid

Samen met de Gemeente Delft, de TU Delft en onze partners zet het Delft Convention Bureau van Delft Marketing zich in om events en congressen in onze stad zo duurzaam mogelijk te maken. Op deze manier is ook dit document tot stand gekomen. Maatregelen die zich ook richten op een aantal SDGs (duurzame ontwikkelingsdoelen) zoals de Verenigde Naties deze heeft beschreven.

In de bijgevoegde pdf treft u een opsomming van de actief door onze nagestreefde doelen met een aantal voorbeelden zoals we deze in de praktijk uitvoeren[1].

Groene plant