Delft als congresstad biedt een unieke setting voor zakelijke bijeenkomsten en congressen van elke omvang en aard. Onze missie is om u te helpen bij het vinden van de perfecte locatie die voldoet aan al uw behoeften en verwachtingen, terwijl u ondergedompeld wordt in de rijke tradities en moderne voorzieningen die deze prachtige stad te bieden heeft. Onderstaand vindt u locaties die aangesloten zijn bij het Delft Convention Bureau. 

Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor advies. Samen kunnen we kijken hoe we bijvoorbeeld meerdere locaties als gezamenlijke congreslocatie kunnen inzetten. Wij gebruiken graag die goed bereikbare, eenvoudig beloopbare, historische binnenstad als congrescentrum. Zo kunnen we uw programma nog sterker maken. Frisse lucht, netwerken en een (historische) beleving dragen eraan bij dat het een evenement wordt dat men niet snel zal vergeten.

Ook als u een specifiek evenement waarvoor u niet direct de locatie kan vinden op onze website, wij helpen u graag verder

 

Wat zoek je

Filter op:

Aantal personen
Soort evenement
Opstelling
Uitstraling

21 resultaten