Aanmelden Partnership

Aanmeldformulier Partner Delft Convention Bureau

Partnership

Basispartnerpakket € 450,- plus: 

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Een partnership van Delft Convention Bureau (onderdeel van Delft Marketing) behelst de volgende zaken:

 

 • Vermelding op de website[1]:
  • Omschrijving van het bedrijf, unieke/sterke punten: minimaal 200 woorden, maximaal 500 woorden.
  • Ook de Engelse vertaling
  • Minimaal 1 liggende (horizontale) grote foto (bij voorkeur minimaal 900 pixels breed)
  • Extra foto’s: liggend of staand; minimaal 1920px bij 800px.
 • Naast uw algemene vermelding op onze website, is er ook de mogelijkheid om een of meer conference components aan te leveren. Dit zijn kleine kant en klare oplossingen voor organisatoren: b.v. een serious game, een workshop schilderen, een bestaande themawandeling etc. Ook hiervoor geldt: voldoende duidelijke beschrijving met beeldmateriaal aanleveren aan i.rip@delft.com.
 • U wordt voorgesteld als mogelijke aanbieder bij klanten in (telefoon)gesprekken, in offertes, tijdens site inspections, famtrips en op (inter)nationale beurzen & bijeenkomsten (live on-site of online) waar het Delft Convention Bureau vertegenwoordigd is;
 • We organiseren iedere 1ste woensdag van de maand een partnerzoom meeting (start meeting om en om: 10 uur in de ochtend en half 5 in de middag) waarin ideeën worden uitgewisseld en toekomstige campagnes in samenwerking worden uitgewerkt.
 • U kunt voor zakelijke boekers waardevol nieuws aan ons doorgeven voor vermelding op onze website, High Profile Events (waar we een Delft pagina hebben) en onze sociale mediakanalen: Linkedin en Instagram.
 • We organiseren meermalen per jaar ontvangsten (groepstrips of individuele site inspections) voor potentiële boekers en/of initiatiefnemers, als partner wordt u hierin altijd meegenomen[2];
 • Als een van uw klanten ondersteuning nodig heeft bij het verwerven van een congres (internationale congreskandidaatstelling/bid procedure), marketingmateriaal, foto’s en /of teksten, mag u een beroep doen op deze gratis service van het Delft Convention Bureau[3];
 • U mag altijd een beroep op ons doen als het gaat om expertise, advies en informatie over de zakelijke evenementenmarkt. Wij denken graag mee als u ideeën heeft om gezamenlijk Delft bekender te maken als event- en congresbestemming en resultaten te verbeteren.

Het partnership met Delft Convention Bureau behelst een pro-actieve samenwerking om de stad Delft als congres- en evenementenbestemming goed voor het voetlicht te krijgen in Nederland en  daar buiten. Deze overeenkomst wordt steeds stilzwijgend verlengd.

[1] We werken continu aan het verbeteren van de website. Dit is een continu proces zodat we naast klantvriendelijker ook betere meetpunten kunnen realiseren.

[2] Aangezien het programma jaarlijks wordt aangepast, garanderen we geen bezoek aan individuele partners. Uiteraard doen wij er alles aan om zo veel mogelijk afwisseling te bieden. Wel wordt altijd uw bedrijfsprofiel meegeleverd in de follow up aan (potentiële) klanten.

[3] Wij brengen actief evenementen en congressen tot de poorten van de stad. Wij zijn géén leadgenerator.