De TU Delft is de grootste technische universiteit van Nederland met circa 24.700 studenten en 5.400 medewerkers. Vanuit een traditie van meer dan 175 jaar op het gebied van civiele techniek, hebben we een breed onderzoeksportfolio ontwikkeld dat, verdeeld over 41 afdelingen en acht faculteiten, praktisch het gehele spectrum aan ingenieurswetenschappen bestrijkt. TU Delft is de hoogst genoteerde Nederlandse universiteit en behoort tot de top 20 van technische universiteiten wereldwijd (THE & QS).

De universiteit biedt een breed scala aan hoogwaardige opleidingen en unieke faciliteiten en doet wereldwijd toonaangevend onderzoek op uiteenlopende gebieden als quantum-nano- en bio-nanotechnologie, maritieme techniek, bouwkunde, transport, watermanagement, lucht- en ruimtevaarttechniek en robotica.

Van internationale congressen tot de opening academisch jaar

Een belangrijk middel om al deze kennis over te dragen zijn evenementen. De afdeling Events ondersteunt medewerkers van de TU Delft in de organisatie van zeer breed scala aan evenementen, van internationale congressen tot de opening academisch jaar. Maar 1 ding hebben ze allemaal gemeen, ze vinden plaats in de mooie stad Delft!

TU Delft Campus