Organiseert u een congres in Delft? Onze partner RODI Media ontzorgt u graag in het regelen van al uw drukwerk. Eén druk op de knop en alles tussen opdruk en afdruk wordt voor u geregeld. Verzorgde bedrijfscommunicatie, opvallende buitenreclame of een toffe foto op canvas. Online, makkelijk en super snel!

Voor organisatoren 

Wij bieden u een volledig overzicht van de verschillende drukwerken, die u vooraf kunt bestellen. Denk aan banners, posters en plattegronden. Uiteraard ontvangt u vooraf een prijsopgaaf. Alle bestanden worden digitaal aangeleverd. Bovendien zorgt de drukker ervoor dat de bestelde artikelen op tijd op de door u aangegeven locatie in Delft worden afgeleverd.

Voor Sprekers 

Indien u op een evenement of congres spreekt of een posterpresentatie geeft, is het handig om gebruik te maken van onze uploadmodule. Uw posters worden op het juiste formaat geprint en op de congreslocatie afgeleverd. Dit zal u ontzorgen in de aanloop naar uw voordracht.

Contact
info@rodimedia-zh.nl
T 015 214 39 12

 

We make things simple

We kunnen ingewikkeld doen, maar dat doen we liever niet. Een eerlijke en transparante werkwijze is de norm. U bent bij ons aan het juiste adres.

Website Rodi Media
Rodi media team