Heeft u alles al in huis voor uw bijeenkomst? Wij kunnen u hierbij helpen. Of het nu gaat om badgehouders, polsbandjes, lanyards, banners, congrestassen of promotionele gifts. Creator Meeting Support heeft alles in huis om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Een beurs, congres, meeting of evenement is meer dan een samenkomst van mensen. Wij helpen u om de juiste producten te vinden die passen bij de uitstraling van uw bijeenkomst. Door een combinatie van de juiste meeting essentials, bewegwijzering, promotionele artikelen en de benodigde hygiëne samen te stellen komt uw meeting echt tot leven.

Contact
info@creatormeetingsupport.com
T: 010 276 31 13

 

Ontzorgen is onze specialiteit

Wij hebben oog voor uw wensen, luisteren naar uw verhaal, criteria en het doel van uw bijeenkomst. Op basis van uw briefing gaan wij aan de slag om de perfecte set van producten te vinden die past bij de gewenste identiteit en uitstraling van uw bijeenkomst. Met onze kennis en ervaring van de materialen en producten bieden wij passende, reële en creatieve oplossingen. Een goede samenwerking met onze klanten is essentieel om hun bijeenkomst niet alleen uniek te maken, maar ook haalbaar en betaalbaar. Wij zijn er voor grote en kleine meetings, een superevent of een lokale vergadering. Waar mensen samen komen, zijn wij er voor u!

Website Creator Meeting Support
Team Creator meeting support