"Creating History" is het motto van de stad Delft, hiermee wordt gedoeld op het ontwerpen en het creëren van ieders geschiedenis, ik (Nicole Fontijn) doe dat heel graag vanuit BlueBox Events. BlueBox Events  is een professioneel full service congresorganisatiebureau (PCO) binnen de TU Delft, gevestigd in Delft. Wij organiseren wetenschappelijke congressen, bijeenkomsten en evenementen van A tot Z en leveren diensten op het gebied van associatie, destinatie- en hospitalit in Delft, Nederland maar ook wereldwijd.

Congressen & Evenementen met een creatieve & praktische inslag

Al vele jaren organiseer ik congressen en evenementen voor de afdeling Transport & Planning en weet, dat ik het onderscheid kan maken door mijn creatieve en praktische inslag. Standaard bestaat niet! Elk evenement is nieuw, verfrissend en anders. De wetenschappelijke kant van evenement kan ik niet beïnvloeden, wel de beleving en het WOW effect.

Door mijn uitgebreid netwerk kan ik snel schakelen en de juiste partners zoeken voor een event. Evenementen die de geschiedenis ingaan als bijzonder en zeker niet standaard. Bijzonder als vernieuwend, creatief, interactief en het netwerken dienend.

Als BlueBox Events kennen we de weg binnen de universiteit en het bedrijfsleven en hebben het bijbehorende en zeer uitgebreide netwerk. Met onze vakinhoudelijke kennis begrijpen we waar de thema’s en lezingen over gaan. Hierdoor kunnen we het maximale uit de evenementen halen door verschillende werkvormen en creatieve oplossingen in te zetten.

Wegwijs binnen de TU Delft

Wij geloven dat elke individuele congreservaring telt. Daarom beheren we uw congres proactief van begin tot eind. Met alle logistieke, financiële en creatieve focus die u nodig heeft, kunnen we uw conferentie kosteneffectief beheren en coördineren met uitstekende service en passie. Vertrouw uw congres toe aan de experts. Succesvolle conferenties vergen veel planning en hard werken. Ons team beheert de taken van contractonderhandelingen, leveranciersbeheer en meer.

Het team van ons BlueBox Events kan met u samenwerken aan plannen om boeiende inhoud samen te stellen, risico's aan te pakken, doelstellingen vast te stellen en een conferentie in een live, virtueel of hybride format te houden. Of je nu een nieuw evenement wilt promoten of een persoonlijk evenement wilt verplaatsen naar een virtueel platform, wij zijn in staat en vastbesloten om je te helpen met een vlekkeloze uitvoering.

Contactpersoon: 
Nicole Fontein
n.fontein@tudelft.nl
06 3925 1466

 

Missie & Visie

Het ontzorgen van projectleiders binnen de TU Delft en eventuele partners van de TU Delft bij het organiseren van hun congres. Zo kunnen zij zich concentreren op de inhoud met als resultaat een succesvol congres. Omdat ik geloof, dat wanneer iedereen vanuit zijn eigen kracht datgene doet waar hij goed in is, je dan zult komen tot het beste resultaat, en ik weet dat wanneer je als projectleider volledig focust op de inhoud van het congres en daarnaast gebruik maakt van onze expertise bij de organisatie hiervan, dit leidt tot een kwalitatief uitmuntend en succesvol congres.

Website Bluebox Events
Event nieuwe kerk Delft